Uklonjena divlja deponija u ulici Španskih boraca na Koniku Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_6255" align="aligncenter" width="700"] Divlja deponija u ulici Španskih boraca na Koniku[/caption]  Ekološki pokret ,,Ozon" je većeras o [caption id="attachment_6255" align="aligncenter" width="700"] Divlja deponija u ulici Španskih boraca na Koniku[/caption]  Ekološki pokret ,,Ozon" je većeras o Rating: 0
You Are Here: Home » EKOSKOP info » Uklonjena divlja deponija u ulici Španskih boraca na Koniku

Uklonjena divlja deponija u ulici Španskih boraca na Koniku

1

Divlja deponija u ulici Španskih boraca na Koniku

 Ekološki pokret ,,Ozon“ je većeras od građana dobio informaciju i apel za doprinos u rješavanju problema nekontrolisanog deponovanja različitih vrsta otpada u ulici Španskih boraca na Koniku, koji kako su nas upoznali prave pripadnici Romske populacije koji sem toga, nelegalno grade objekte na toj prostoru.

 O prijavi  i ovom problemu životne i komunalne obavjestili smo organe Glavnog grada preko Sistema 48 i povratno informisali građane o preduzetim aktivnostima.

Divlja deponija je uklonjena iste večeri, a obaviješteni smo na našoj facebook stranici od strane Glavnog grada.

 

Lokacija nakon uklanjanja otpada (Foto: Glavni grad Podgorica)

eeee

222

Lokacija nakon uklanjanja otpada (Foto: Glavni grad Podgorica)

Koristimo priliku da i ovog puta apelujemo odgovorne građane da koriste online servis Sistem 48 i upoznaju nas sa iskustvima, i efikasnosti ovakvog načina komunikacije sa lokalnom upravom.

 

About The Author

Number of Entries : 622