,,Ozon“ učestvovao na danu proglašenja Parka Prirode Piva Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_6282" align="aligncenter" width="700"] Detalj sa akcije uklanjanja drvnog otpada[/caption] Tim Ekološkog pokreta ,,Ozon" učestvovao je u [caption id="attachment_6282" align="aligncenter" width="700"] Detalj sa akcije uklanjanja drvnog otpada[/caption] Tim Ekološkog pokreta ,,Ozon" učestvovao je u Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » ,,Ozon“ učestvovao na danu proglašenja Parka Prirode Piva

,,Ozon“ učestvovao na danu proglašenja Parka Prirode Piva

Cover 1

Detalj sa akcije uklanjanja drvnog otpada

Tim Ekološkog pokreta ,,Ozon“ učestvovao je u akciji uređivanja i čišćenje lokaliteta Borje – šumskog kompleksa na Pivskoj planini, kojom je obilježen 22. april Dan Planete Zemlje, koji je ujedno i dan proglašenja Parka Prirode Pive, 

Akcija koju je organizovao  Park prirode ,,Piva“ u saradnji sa  Obrazovnim centrom iz Plužina, Ekološkim pokretom “Ozon” i Upravom za šume – PJ Plužine, imala je za cilj  podsjećanje na značaj očuvanja životne sredine i prirodnih vrijednosti Parka.

3

Detalj sa predavanja direktora Ozona

Na samom početku za oko 90 učenika održano je predavanje o Parku, njegovom osnivanju, značaju i vrijednostima, a Aleksandar Perović, direktor Ekološkog pokreta „Ozon“ i član Savjeta Parka, upoznao  ih je o značaju očuvanja životne sredine i vrijednostima koje nosi i treba da ima jedna ekološka država.

4

Zajednička fotografija učesnika akcije

Sveukupan utisak svih prisutnih je bio, da ovakve i slične aktivnosti u narednom periodu treba da budu češće , te da posjete Parku prirode „Piva“ za djecu i mlade predstavljaju zadovoljstvo.

Svi učesnici su istakli da će se na slične ili iste akcije vrlo rado odazvati i ponovo učestvovati.

 

About The Author

Number of Entries : 614

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top