Akcije za Dan planete na Ćemovskom polju Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_6274" align="aligncenter" width="700"] Detalj sa akcije[/caption] Ekološki pokret ,,Ozon" obilježio je Dan planete i akcijama na Ćemovsk [caption id="attachment_6274" align="aligncenter" width="700"] Detalj sa akcije[/caption] Ekološki pokret ,,Ozon" obilježio je Dan planete i akcijama na Ćemovsk Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » Akcije za Dan planete na Ćemovskom polju

Akcije za Dan planete na Ćemovskom polju

akcija 2

Detalj sa akcije

Ekološki pokret ,,Ozon“ obilježio je Dan planete i akcijama na Ćemovskom polju, uz učešće u zajedničkoj akciji kojom je koordinisala podgorička ,,Čistoća“, tokom koje je uklonjen nekontrolisano odložen otpad sa poteza od stadiona  FSCG i FK Budućnost do gradilišta paralelno na drugom kraju.

Svaka limenka

Improvizovano reciklažno ostrvo za učesnike akcije

U drugoj fazi akcije u kojoj je ,,Ozon“ imao partnersku podršku kampanje ,,Svaka limenka se računa“ , Ekološkog društva ,,Breznica“ i učemika O.Š. ,,Božirad Vuković Podgoričanin“, uklonjen je otpad iz uređenog dijela park šume, koji su imali mogućnost da nauče o reciklaži limenki koristeći namjenski recikl.

postavka 2

Postavka forografija Rajka Papovića

Kako je tema ovogodišnjeg Dana Planete bila ,,Zaštitimo naše vrste” učesnici volonterske akcije imali su priliku da vide i postavku fotografija vrsta koje su prisutne na Ćemovskom polju, autora Rajka Papovića, istakunot člana Ozona,  koji je dao nemjerljiv doprinos da ovaj prostor od divlje deponije bude pretvoren u jednu od najuređenijih park šuma u Podgorici.

Zajednička fotografija učesnika akcije

Treću fazu akcije u kojoj je akcenat bio na uklanjanju nekontrolisano odloženog otpada sa pojasa ka aerodromu, obilježilo je učešće volontera Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, na čelu sa Ambasadorkom Judy Rising Reinke i njenim prvim saradnicima, koji su konkretno doprinijeli ostvarenju plana.

 

 

About The Author

Number of Entries : 614

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top