Komentari na Nacrt Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_5662" align="aligncenter" width="650"] Ilustracija[/caption] Ekološki pokret ,,Ozon" shodno pozivu za učešće u Javnoj raspravi za Nacrt [caption id="attachment_5662" align="aligncenter" width="650"] Ilustracija[/caption] Ekološki pokret ,,Ozon" shodno pozivu za učešće u Javnoj raspravi za Nacrt Rating: 0
You Are Here: Home » Arhus Info Centar » Komentari na Nacrt Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu

Komentari na Nacrt Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu

Ilustracija

Ekološki pokret ,,Ozon“ shodno pozivu za učešće u Javnoj raspravi za Nacrt Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu, koju je raspisalo Ministarstvo održivog razvoja i turizma, a postupajući kao zainteresovana javnost dostavio je danas svoje komentare i obrazloživo predloge.

 Komentari na nacrt zakona  su  dostavljeni resornom Ministarstvu a putem elektronskih grupa, zvanične interenet prezentacije i popularnih društvenih mreža i članstvu ,,Ozona“ i široj javnosti.

Nadamo se da će naši komentari biti uzeti u razmatranje i dati doprinos kvalitetu novog Zakona o procjeni uticaja na životnu sredinu.

About The Author

Number of Entries : 614