Direktor Ozona učestvovao na 11. sjednici Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_7019" align="aligncenter" width="750"] Detalj sa sjednice Komisije (izvor: skupstina.me)[/caption] Direktor Ekološkog pokreta ,,Ozon" uč [caption id="attachment_7019" align="aligncenter" width="750"] Detalj sa sjednice Komisije (izvor: skupstina.me)[/caption] Direktor Ekološkog pokreta ,,Ozon" uč Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » Direktor Ozona učestvovao na 11. sjednici Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije

Direktor Ozona učestvovao na 11. sjednici Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije

skupstina komisija

Detalj sa sjednice Komisije (izvor: skupstina.me)

Direktor Ekološkog pokreta ,,Ozon“ učestvovao je na 11. sjednici Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije čija je tema bila postupak privatizacije Solane ,,AD Bajo Sekulić“ Ulcinj, koja je održana u četvrtak 11. novembra u Skupštini Crne Gore.

Perović je tom prilikom ukazao na ogromne troškove koje to preduzeće ima za potrebe funkcionisanja pumpi koje su najveći trošak procesa proizodnje, kao i da potrebna sredstva drćava uplaćuje u nstečajnu masu, čime se ne utiče na pronalaženje održivog modela poslovanja.

Direktor Ozona je informisao prisutne poslanike da su nadležme institucije ostale nezainteresovane za predlog inovativnog  idejnog rješenja proizvodnje električne energije za potrebe napajanja pupmi na bazi korišćenja solarne energije, koje je predlagala naša organizacija, čime bi se obezbijedila održivost poslovanja Solane.

Takođe, Perović je istakao da Opština Ulcinj nakon proglašenje Parka prirode nije oformila organe upravljanja, iako je to bila zakonska obaveza,.

Tok cijele sjednice možete pogledati na youtube kanalu Skupštine Crne Gore.

 

About The Author

Number of Entries : 614

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top