Direktor Ozona na internacionalnoj konferenciji o klimatskim promjenama u Skoplju Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_5423" align="aligncenter" width="650"] Aleksandar Perović, direktor Ekološkog pokreta ,,Ozon"[/caption] Aleksandar Perović. direktor Eko [caption id="attachment_5423" align="aligncenter" width="650"] Aleksandar Perović, direktor Ekološkog pokreta ,,Ozon"[/caption] Aleksandar Perović. direktor Eko Rating: 0
You Are Here: Home » Arhus Info Centar » Direktor Ozona na internacionalnoj konferenciji o klimatskim promjenama u Skoplju

Direktor Ozona na internacionalnoj konferenciji o klimatskim promjenama u Skoplju

Aleksandar Perović, direktor Ekološkog pokreta ,,Ozon“

Aleksandar Perović. direktor Ekološkog pokreta ,,Ozon“ i Milorad Mitrović, izvršni direktor Ekološkog društva ,,Breznica“ iz Pljevalja učestvuju na Trećoj internacionalnoj konferenciji o klimatskim promjenama,  koju od 3. do 5. februara u Skoplju, organizuju Milieukontakt Makedonija i USAID u okviru projekta ,,Lokalne strategije za klimatske promjene“.

Tokom konferencije biće organizovan i poseban sastanak za mrežu Arhus centara Jugoistoćne Evrope na kom će se razmatrati mogućnosti kandidovanja zajedničkih projekata i aktivnosti tokom tekuće godine.

16425803_10210753779658070_756149108216493070_n

Perović ispred kamiona koji se koristi za kampanju ,,Klima se mijenja, od nas zavisi“ (Foto: M. Mitrović)

Perović i Mitrović, su boravak u Makedoniji  iskoristili i da se susretnu sa predstanicima civilnog sektora iz Tetova i Skoplja koje se bave problemima aerozagađenja i razmjene  iskustva u borbi za ostvarivanje prava na zdravu životnu sredinu.

About The Author

Number of Entries : 587

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top