Najava Konferencije za novinare i predstavljanje pametne kante za otpad na Trgu Slobode Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_6559" align="aligncenter" width="700"] Logo projekta[/caption] Ekološki pokret ,,Ozon“ u okviru realizacije projekta ,,Otpad i budućnost [caption id="attachment_6559" align="aligncenter" width="700"] Logo projekta[/caption] Ekološki pokret ,,Ozon“ u okviru realizacije projekta ,,Otpad i budućnost Rating: 0
You Are Here: Home » Vijesti » Najave » Najava Konferencije za novinare i predstavljanje pametne kante za otpad na Trgu Slobode

Najava Konferencije za novinare i predstavljanje pametne kante za otpad na Trgu Slobode

waste future logo jpg

Logo projekta

Ekološki pokret ,,Ozon“ u okviru realizacije projekta ,,Otpad i budućnost“, organizuje konferenciju za novinare na Trgu Slobode, u petak 3. jula, sa početkom u 9h na kojoj će biti predstavljena inovativna pametna kanta za otpad.

Pametna kanta nabavljena je u sklopu projekta „Otpad i budućnost“, koji je pobijedio na konkursu Pivare ,,Trebjesa“ za nevladine organizacije koje se bave zaštitom životne sredine.

Na konferenciji za novinare obratiće se:

  • Jelena Damjanović Vidaković, menadžerka korporativnih poslova u Pivari ,,Trebjesa“
  • Aleksandar Perović, direktor Ekološkog pokreta ,,Ozon“
  • Predstavink/ca Opštine Nikšić (tbc)

 

Nakon konferencije za novinare, u periodu od 9:30h do 10:30h pametna kanta biće dostupna zainteresovanim građanima, kojim će naši aktivisti objasniti način funkcionisanja ove opreme i prednosti koje ima u odnosu na postojeće posude za odlaganje ambalažnog otpada.

Imajući u vidu trenutnu situaciju sa koronavirusom, biće primijenjene sve mjere Nacionalnog koordinacionog tijela, kao što su nošenje zaštitnih maski i održavanje fizičke distance.

 

Kontakt za sve eventualno dodatne informacije

Aleksandar Perović

M: 067 608 083

E: [email protected]

About The Author

Number of Entries : 587

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top