JAVNI POZIV za polaznike/ce IV generacije Škole ekološkog aktivizma Reviewed by Momizat on . Ekološki pokret ,,Ozon” poziva mlade ljude od 18 do 30 godina, koji prepoznaju neophodnost građanske odgovornosti u procesima donošenja odluka iz oblasti životn Ekološki pokret ,,Ozon” poziva mlade ljude od 18 do 30 godina, koji prepoznaju neophodnost građanske odgovornosti u procesima donošenja odluka iz oblasti životn Rating: 0
You Are Here: Home » Arhus Info Centar » JAVNI POZIV za polaznike/ce IV generacije Škole ekološkog aktivizma

JAVNI POZIV za polaznike/ce IV generacije Škole ekološkog aktivizma

Ekološki pokret ,,Ozon” poziva mlade ljude od 18 do 30 godina, koji prepoznaju neophodnost građanske odgovornosti u procesima donošenja odluka iz oblasti životne sredine i aktivni su ili  to žele postati u ogranizacijama civilnog društva i političkim partijama, da se prijave za učešće u programu ,,Škola ekološkog aktivizma”, koji će se u Nikšiču i Podgorici realizovati u periodu 22. aprila do 24. decembra tekuće godine.

Program ,,Škola ekološkog aktivizma”,  pokrenut 2010. godine uz podr]ku tadasnjeg Ministarstva uređenja prostora i zaštite životne sredine a tokom prethodnih šest  godina realizovan uz podršku Misije OSCE u Crnoj Gori ,  koncipiran je tako da polaznici/e kroz interakciju sa relevantnim predavačima, učešćem u građanskim akcijama i upoznavanjem sa aktuelnim stanjem, unaprijede teorijska znanja i praktične vještine o građanskom ekološkom aktivizmu, ali i da podstakne mlade društveno aktivne ljude na javni angažman, sve u cilju unapređenja kvaliteta životne sredine.

Logo Škole ekološkog aktivizma

Logo Škole ekološkog aktivizma

Kako je riječ o jedinstvenom programu konstantno razvijanom i zasnovanom na 10-o godišnjem iskustvu Ekološkog pokreta ,,Ozon”  vjerujemo da će polaznici/e prepoznati priliku da unaprijede sopstvena znanja i vještine i budu bio građanskih ekoloških inicijativa koje su neophodne kako bi se zaštito javni interes i Ustavna odrednice ekološke države Crne Gore, što prepoznajemo i  kao najbolju razvojnu šansu.

Sve što je obaveza polaznika/ca, njih 16  koji će biti odabrani putem javnog poziva, jeste da se pojave u dogovoreno vrijeme u prostorijama Ekološkog pokreta ,,Ozon” u Nikšiću ili Podgorici, budu aktivni i posvećeni dogovorenim aktivnostima.

Sve što je potrebno uraditi da bi se zainteresovani prijavili za učešće u programu ,,Škola Ekološkog aktivizma 2017” , jeste popuniti Prijavni obrazac i poslati ga na e-mail:  [email protected] sa naznakom  u naslovu ,,Prijava za Skolu ekoloskog aktivizma”.

Rok za slanje prijava je 31. mart, a za obavještenje o izabranim kandidatima 7.april tekuće godine.

 

MATERIJAL ZA PREUZIMANJE:

Prijavni obrazac

 

About The Author

Number of Entries : 586

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top