Informacija o neradnim danima Reviewed by Momizat on . Postovane koleginice i kolege, zbog odluke naseg Naučnog savjeta da ni na koji način ne utičermo na sam finis predizbornih kampanja političkih partija ili odluk Postovane koleginice i kolege, zbog odluke naseg Naučnog savjeta da ni na koji način ne utičermo na sam finis predizbornih kampanja političkih partija ili odluk Rating: 0
You Are Here: Home » Saopštenja za javnost » Informacija o neradnim danima

Informacija o neradnim danima

GLASAJ SLOBODNO

Postovane koleginice i kolege,

zbog odluke naseg Naučnog savjeta da ni na koji način ne utičermo na sam finis predizbornih kampanja političkih partija ili odluku i slobodnu volju građana/ki, sem poruke da glasaju slobodno,  obavjestavamo vas da nase kancelarije u Nikšiću i Podgorici neće raditi do 17. oktobra.
Poštujući pravo na izbor  i uvažajući različitost u partijskoj pripadnosti naših 1918 članova/ica koji su i naša najveća vrijednost,  mi želimo ostaviti mogućnost da se svako od nas shodno svom izboru , lično kao odgovoran građanin/ka aktivira u finišu predizbornih aktivnosti,  bez opterećenja da će to na bilo koji način nanijeti štetu našoj organizaciji.
Sviim političkim partijama želimo da dobiju onoliku podršku građana/ki koliku zaslužuju njihovi programi a svima vama drage koleginice i kolege  i građanima/kama poručujemo da glasate slobodno i da imate u vidu budućnost Crne Gore.
Mi naše različitosti doživljavamo kao najveće bogatsvo i zelimo vam svima da zadržite ukus slobode kako to i dolikuje građanskim nevladinim aktivistima/kinjama:)
Sve najbolje, vidimo se uskoro u novim akcijama :)

About The Author

Number of Entries : 591

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top