Predstavnici NVO ,,Ozon“ i Fondacije ,,Petar Lubarda“ obišli Dječji dom ,,Mladost“ u Bijeloj Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_7006" align="aligncenter" width="750"] Detalj sa predavanja[/caption] Ekološki pokret ,,Ozon“ i Fondacija ,,Petar Lubarda“ izrazili su s [caption id="attachment_7006" align="aligncenter" width="750"] Detalj sa predavanja[/caption] Ekološki pokret ,,Ozon“ i Fondacija ,,Petar Lubarda“ izrazili su s Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » Predstavnici NVO ,,Ozon“ i Fondacije ,,Petar Lubarda“ obišli Dječji dom ,,Mladost“ u Bijeloj

Predstavnici NVO ,,Ozon“ i Fondacije ,,Petar Lubarda“ obišli Dječji dom ,,Mladost“ u Bijeloj

1 b

Detalj sa predavanja

Ekološki pokret ,,Ozon“ i Fondacija ,,Petar Lubarda“ izrazili su spremnost za saradnju sa Dječjim domom ,,Mladost“ u Bijeloj, kroz edukaciju iz oblasti ekologije, ekonomije i umjetnosti, što je naišlo na podršku menadžmenta ove institucije, koja je ponos cjelokupnog društva u Crnoj Gori.

Predsjednica Fondacije ,,Petar Lubarda“, gospođa Đina Lazar, upoznala je djecu sa likom i djelima čuvenog umjetnika, koji je bio njen ujak, kao i o mogućnostima da se kroz likovne radove uključe u aktivnosti fondacije.

2b

Detalj sa predavanja

Dr Nikola Perović, jedan od osnivača ,,Ozona“ pričao je djeci o važnosti planiranja budućnosti i životnih ciljeva, predstavivši im S.M.A.R.T. analizu kao jedan od metoda koji im može pomoći u tu svrhu, dok im je Aleksandar Perović, takođe jedan od ,,Ozonovih“ osnivača, predstavio rad organizacije, dosadašnje rezultate u oblasti obrazovanja i planove za saradnju sa Dječjim domom ,,Mladost“.

Nakon ugodnog druženja sa djecom, dogovoren je sa direktoricom gospođom Vesnom Zlatković rad na pripremi memoranduma o saradnji, kroz koji bi se definisali pravci budućih aktivnosti.

About The Author

Number of Entries : 622