Inicijativa za inspekcijski nadzor i sanaciju divlje deponije na Ćemovskom polju Reviewed by Momizat on . Nakon što je putem online servisa Ekoskop primio prijavu i fotografije u vezi nelegalne deponije na Ćemovskom polju, u Podgorici, Ekološki pokret Ozon je Komuna Nakon što je putem online servisa Ekoskop primio prijavu i fotografije u vezi nelegalne deponije na Ćemovskom polju, u Podgorici, Ekološki pokret Ozon je Komuna Rating: 0
You Are Here: Home » EKOSKOP info » Inicijativa za inspekcijski nadzor i sanaciju divlje deponije na Ćemovskom polju

Inicijativa za inspekcijski nadzor i sanaciju divlje deponije na Ćemovskom polju

Nakon što je putem online servisa Ekoskop primio prijavu i fotografije u vezi nelegalne deponije na Ćemovskom polju, u Podgorici, Ekološki pokret Ozon je Komunalnoj policiji uputio Inicijativu za inspekcijski nadzor, a podgoričkoj Čistoći Inicijativu za sanaciju te deponije.

Deponija se, prema podacima dostavljenim Ozonu, nalazi na lokaciji iza Stočne pijace, uz ogradu Plantaža.

„Imajući u vidu nadležnosti Komunalne policije, predlažemo da izvršite inspekcijski nadzor predmetne lokacije, uvjerite se u činjenično stanje i preduzmete potrebne mjere u cilju sanacije ove divlje deponije“, navodi se u Inicijativi upućenoj glavnom komunalnom inspektoru Goranu Jankoviću.

Ozon je Čistoći predložio da početkom septembra organizuju akciju sanacije tog prostora, u kojem bi učestvovali i građani i aktivistite NVO.

„Smatramo da bi ovaj prostor trebao i mogao da se koristi u drugačije svrhe, prije svega sportsko-rekreativne“, navodi se u Inicijativi Ozona.

ekoskop-varijacije

About The Author

Number of Entries : 20