Volonterske akcije čišćenja Gorice, Skalina, Ribnice i Ćemovskog Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_5889" align="aligncenter" width="750"] Detalj sa jedne od Ozonovih akcija[/caption] U organizaciji Ekološkog pokreta ,,Ozon“ i podršku k [caption id="attachment_5889" align="aligncenter" width="750"] Detalj sa jedne od Ozonovih akcija[/caption] U organizaciji Ekološkog pokreta ,,Ozon“ i podršku k Rating: 0
You Are Here: Home » Vijesti » Najave » Volonterske akcije čišćenja Gorice, Skalina, Ribnice i Ćemovskog

Volonterske akcije čišćenja Gorice, Skalina, Ribnice i Ćemovskog

Prikupljeni otpad

Detalj sa jedne od Ozonovih akcija

U organizaciji Ekološkog pokreta ,,Ozon“ i podršku kompanija ,,Amplitudo“,  ,,Čistoće“ i ,,Deponije“ u nedjelju 9. i ponedjeljak  10. februara realizovaće se volonterske akcije uklanjanja otpada na četiri lokacije u Podgorici, Gorici, Skalinama, šetalištu uz Ribnicu i Ćemovskom polju.

Akcije se realizuju u okviru šireg projekta mapiranja ilegalnih deponija, kojeg podržava Vlada Sjedinjenih Američkih Država iz fondova namijenjenih za finansiranje ekonomskih projekata, koji ima zadatak i da poboljša saradnju između svih subjekata odgovornih za čistoću i zaštitu životne sredine u Glavnom gradu, efikasnije umrežavanje sa NVO sektorom i građanima, ali i promociju volonterizma i društvene odgovornosti pojedinca.

Mjesto  i vrijeme okupljanja volontera:

Ćemovsko polje, dječji park, 9 h,

Gorica, Mediteranski vrt, 11 h , akcija se realizuje u saradnji sa Udruženjem ljubitelja Gorice i prirode,

Skaline, centralni plato, 12:30 h,

Ribnica, šetališni dio preko puta knjižare ,,Karver” 12:30 h.

Za volontere koji se pridruže akciji biće obezbjeđeni radni materijali.

 

Kontakt osoba:

Savo Milojević, M: 067 617 671 , E: savo.milojevic@ozon.org.me

About The Author

Number of Entries : 563

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top