Uspješne volonterske akcije u Podgorici Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_6613" align="aligncenter" width="750"] Detalj sa Ćemovskog polja[/caption] Ekološki pokret ,,Ozon" je uz podršku kompanija ,,Amplitudo“, [caption id="attachment_6613" align="aligncenter" width="750"] Detalj sa Ćemovskog polja[/caption] Ekološki pokret ,,Ozon" je uz podršku kompanija ,,Amplitudo“, Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » Uspješne volonterske akcije u Podgorici

Uspješne volonterske akcije u Podgorici

c4

Detalj sa Ćemovskog polja

Ekološki pokret ,,Ozon“ je uz podršku kompanija ,,Amplitudo“, ,,Čistoće“ i ,,Deponije“ organizovao volontersku akciju uklanjanja otpada na četiri lokacije u Podgorici.

Akcija je realizovana na dvije lokacije na Ćemovskom polju, šetalištu uz Ribnici i Gorici gdje smo se pridružili aktivistima Udruženja ljubitelja Gorice i prirode, koji već godinama posvećeno rade na uređenju i zaštiti prirodnog simbola Podgorice.

U akcijama su učestvovali i predstavnici Foruma mladih URA, parlamentrane partije koja je aplicirala za članstvo u  Evropskim Zelenim.

r4

Detalj sa obale Ribnice

Akcije se realizuju u okviru šireg projekta mapiranja ilegalnih deponija, koji realizuje Amplitudo, finansijski podržava Vlada Sjedinjenih Američkih Država, iz fondova namijenjenih za finansiranje ekonomskih projekata, a Ekološki pokret ,,Ozon“ doprinosi volonterskim angažmanom, što je  naša višegodišnja praksa učešća u ovakvim akcijama širom Crne Gore.

g1

Detalj sa akcije na Gorici

U planu je  nastavak akcija uklanjanja otpada, što će zavisiti od vremenskih uslova, pa ćemo blagovremeno obavijestiti zainteresovane o tome.

C1

Sakupljeni otpad sa Ćemovskog polja

g2

Saikupljeni otpad sa Gorice

r3

Sakupljeni otpad sa obala Ribnice

 

About The Author

Number of Entries : 567

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top