Radionica: Ekološki usmjeren strateški marketing Reviewed by Momizat on . Ekološki pokret ,,Ozon" i SE Europe Consult pozivaju zainteresovane da se prijave za učešće u radionici ,,Ekološki usmjeren strateški marketing", koja će se odr Ekološki pokret ,,Ozon" i SE Europe Consult pozivaju zainteresovane da se prijave za učešće u radionici ,,Ekološki usmjeren strateški marketing", koja će se odr Rating: 0
You Are Here: Home » Vijesti » Najave » Radionica: Ekološki usmjeren strateški marketing

Radionica: Ekološki usmjeren strateški marketing

green-eco-marketing

Ekološki pokret ,,Ozon“ i SE Europe Consult pozivaju zainteresovane da se prijave za učešće u radionici ,,Ekološki usmjeren strateški marketing“, koja će se održati 27. decembra u Podgorici. Predavač je Dr Nikola Perović ,osnivač SE Europe Consult, kao i jedan od osnivača Ekološkog pokreta ,,Ozon“.

Cilj radionice

Upoznati polaznike sa savremenim standardima u strateškom marketingu, kao i međuzavisnostima sa ekološki prihvatljivim kriterijumima poslovanja, primjenjivim u korporativnom i nevladinom sektoru, kao i političkim organizacijama, koje žele da usklade sopstvene principe sa zaštitom interesa životne sredine.

Način prezentacije

Interaktivna predavanja sa praktičnim vježbama, koje će polaznici moći primjenitiu sopstvenim organizacijama.

Trajanje radionice: 3 časa,

Lokacija: Ozon, Dr.Vukašina Markovića bb, II sprat

Prijave zainteresovanih: Do 20.12.2019. slanjem email-a na office@ozon.org.me. Učesnici radionice nemaju obavezu plaćanja kotizacije.

Broj mjesta limitiran.

O predavaču:

Dr.Nikola Perović je osnivač SE EUROPE CONSULT, kao i jedan od osnivača Ekološkog pokreta Ozon. Živi na relaciji Crna Gora-Dubai, profesor je na Higher Colleges of Technology UAE, saradnik CIM Velika Britanija, ovlašćeni edukator za strategiju CBSE Kanada. Radio je kao direktor u medjunarodnoj prodaji i marketingu, kao i regionalni konsultant UN i WTO. Predaje na raznim univerzitetima od 2008. Iz oblasti marketinga, međunarodnog biznisa, strateškog menadžmenta, ekonomskih nauka i liderstva usavršavao se u USA, UAE, Crnoj Gori, Srbiji. Član medjunarodnih think-thank-ova, kao i više odbora stručnih časopisa za marketing, turizam i zaštitu životne sredine.

About The Author

Number of Entries : 567

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top