Najava akcije i konferencije za novinare Koalicije za održivi razvoj Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_6523" align="aligncenter" width="700"] Detalj sa akcije osniva;a KOR-a u Donjoj Bukovici[/caption] Koalicija za održivi razvoj (KOR) koj [caption id="attachment_6523" align="aligncenter" width="700"] Detalj sa akcije osniva;a KOR-a u Donjoj Bukovici[/caption] Koalicija za održivi razvoj (KOR) koj Rating: 0
You Are Here: Home » Vijesti » Najave » Najava akcije i konferencije za novinare Koalicije za održivi razvoj

Najava akcije i konferencije za novinare Koalicije za održivi razvoj

ozon

Detalj sa akcije osniva;a KOR-a u Donjoj Bukovici

Koalicija za održivi razvoj (KOR) koja okuplja građanske ekološke aktiviste iz svih krajeva Crne Gore organizovaće u petak 23. avgusta, konferenciju za novinare ispred zgrade Skupštine Crne Gore, kako bi poslanice i poslanike upozorili da je pod hitno potrebno zaštiti prirodne resurse od dalje devastacije i zloupotreba, kao i Ustav, odnosno ekološku državu Crnu Goru.

Na konfrerenciji za novinare govoriće predstavnici/e građanskih inicijativa za zaštitu prirode, koji su reprezenti istinskog patriotizma i heroji današnje Crne Gore, čuvari javnog i interesa budućih generacija.

Ovom prilikom KOR će poslati i javnu poruku poslanicama i poslanicima Skupštine Crne Gore, od kojih očekuje da se kao predstavnice/i građana bave životno važnim i suštinskim temama od javnog interesa, što trenutno nije slučaj.

Konferencija za novinare počeće u 10 h .

About The Author

Number of Entries : 558

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top