Inspekciji prijavljeno i zagađivanje rijeke Jelovice Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_6495" align="aligncenter" width="700"] Rijeka Jelovica[/caption] Ekološki pokret ,,Ozon" je danas podnio Inicijativu za inspekcijski nad [caption id="attachment_6495" align="aligncenter" width="700"] Rijeka Jelovica[/caption] Ekološki pokret ,,Ozon" je danas podnio Inicijativu za inspekcijski nad Rating: 0
You Are Here: Home » EKOSKOP info » Inicijative za inspekcijski nadzor » Inspekciji prijavljeno i zagađivanje rijeke Jelovice

Inspekciji prijavljeno i zagađivanje rijeke Jelovice

jelovica

Rijeka Jelovica

Ekološki pokret ,,Ozon“ je danas podnio Inicijativu za inspekcijski nadzor  povodom zagađivanja rijeke Jelovice Upravi za inspekcijske poslove Crne Gore.

Kako smo informisani od građana riječ o zamućenju za koje se sumnja da je posledica ispiranja mehanizacije koja radi na probijanju tunela Lubnice- Kolašin.

,,Još jedna apokaliptična scena na našim rijekama i još jedan dokaz o anarhiji na putevima koji se rade na sjeveru Crne Gore. Auto-put, probijanje tunela, šta god da se radi izvođači radova i investitori pokazuju neviđenu bahatost i nepoštovanje mjera zaštite životne sredine, dok nadzor ćuti kao da ga nema. Odgovorni građani su danas oči Crne Gore i svaka prijava koju dobijemo biće procesuirana ka nadležnim organima, kako bismo uticali da se koliko je moguće spriječi ekokriminal i bezakonje, a nadamo se i sankcionišu oni koji su odgovorni za devastaciju i ugrožavanje živog svijeta u rijekama. Pozivamo građane da koriste naše online servise, Ekoskop na Ozonovom portalu i mogućnost prijave problema preko naše android aplikacije i da prate šta nam inspekcije odgovaraju, jer sve odgovore postavljamo na portalu.“ -  kazao je povodom ovog slučaja za naš portal,  Aleksandar Perović, direktor Ozona.

About The Author

Number of Entries : 567

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top