Toščelik Nikšić nastavlja sa kršenjem zakona Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_6206" align="aligncenter" width="700"] Toščelik Nikšić 24. marta u jutarnjim časovima[/caption] Ekološki pokret ,,Ozon" je postupajuči p [caption id="attachment_6206" align="aligncenter" width="700"] Toščelik Nikšić 24. marta u jutarnjim časovima[/caption] Ekološki pokret ,,Ozon" je postupajuči p Rating: 0
You Are Here: Home » EKOSKOP info » Inicijative za inspekcijski nadzor » Toščelik Nikšić nastavlja sa kršenjem zakona

Toščelik Nikšić nastavlja sa kršenjem zakona

zeljezara

Toščelik Nikšić 24. marta u jutarnjim časovima

Ekološki pokret ,,Ozon“ je postupajuči po prijavi građana na vidljivo aerozagađenje od strane Toščelika Nikšić, koje se desilo u nedjelju 24. marta tekuće godine,  uputio  Inicijativu za inspekcijski nadzor ekološkoj inspekciji uz prateću foto dokumentaciju.

,,Čini se da nema kraja bahatom ponašanju turskog investitora, koji ne poštuje ništa od datih obećanja i uz to kontinuirano ponižava institucije sistema kršeći važeče zakone. Ono što je za nas i građane neshvatljivo jeste kako je dopušteno i tolerisano ovakvo ponašanje, pa ćemo shodno tome u narednom  periodu realizovati više aktivnosti kojima ćemo pokušati zaštti javno zdravlje i životnu sredinu, kao i javni interes“ – istakao je  za naš portal Aleksandar Perović, direktor Ozona.

Manje od sat vremena nakon prijave i terenske posjete lokaciji, obavljenog razgovora sa inspekcijom iz dimnjaka Tošćelika nije više izlazio crvenkasti dim,  što potvrđuje da je očigledno riječ o  svejsnom propustu ili nesavjesnom odnosu zaposlenih, za šta bi menadžment morao da snosi odgovornost.

 

About The Author

Number of Entries : 548

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top