Konferencijom za novinare najavljen prvi BUK FEST Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_5937" align="aligncenter" width="550"] Detalj iz Arhus centra u Nikšiću[/caption] Predstavnici Ekološkog pokreta ,,Donja Bukovica" Nikol [caption id="attachment_5937" align="aligncenter" width="550"] Detalj iz Arhus centra u Nikšiću[/caption] Predstavnici Ekološkog pokreta ,,Donja Bukovica" Nikol Rating: 0
You Are Here: Home » Vijesti » Najave » Konferencijom za novinare najavljen prvi BUK FEST

Konferencijom za novinare najavljen prvi BUK FEST

1

Detalj iz Arhus centra u Nikšiću

Predstavnici Ekološkog pokreta ,,Donja Bukovica“ Nikola Vemić i Branko Čupići lVaska Zorić, VD direktorice Turističke Organizacije Šavnik upoznali su na konferenciji za novinare predsatvnike medija sa programom BUK festa koji će se po prvi put od 23. do 24.  septembra održati u Donoj Bukovici .

Festival je zamišljen kao multimedijalno dešavanje, sastavljeno od različitih aktivnosti koje će istaći potencijal tog prelijepog kraja za razvoj turizma zasnovanog na održivom upravljanju lokalnim resursima i razvojnim potencijalima.

Prvog dana BUK festa, koga su podržali i Opština Šavnik i Ekološki pokret ,,Ozon“ u fokusu će biti projekcija ekološko aktivističkog stvaralaštva iz opusa Madena Ivaniovića, koji je i autor kratkog dokumentarnog filma o rijeci Bukovici, koji će premijerno biti prikazan prve večeri festivala.

Drugog festivalskog dana, biće organizaovana javna tribina na temu ,,Potencijali Opštine Šavnik za savremene turističke trendove“ na kojoj če govornici biti predstavnici relevantnih institucija, a tog dana Bukovicom će proći i učesnici međunarodne kampanje,,Balkan River Tour“ čiji je cilj zaštita rijeka Balkana od izgradnje malih hidroelektrana i zagađenja.

PLAKAT

Najavni plakat festivala

Konferencija za novinare je održana u Arhus centru Nikšić, prostoru Ekološkog pokreta ,,Ozon“ .

 

 

About The Author

Number of Entries : 564

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top