Svaka limenka se računa i na muzičkim festivalima u Beranama Reviewed by Momizat on . Kampanja ,,Svaka limenka se računa“, u čijoj je realizaciji u Crnoj Gori jedan od partnera i Ekološki pokret ,,Ozon“, realizovaće se po prvi put na muzičkim fes Kampanja ,,Svaka limenka se računa“, u čijoj je realizaciji u Crnoj Gori jedan od partnera i Ekološki pokret ,,Ozon“, realizovaće se po prvi put na muzičkim fes Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » Svaka limenka se računa i na muzičkim festivalima u Beranama

Svaka limenka se računa i na muzičkim festivalima u Beranama

Kampanja ,,Svaka limenka se računa“, u čijoj je realizaciji u Crnoj Gori jedan od partnera i Ekološki pokret ,,Ozon“, realizovaće se po prvi put na muzičkim festivalma ,,Moto skup“ i ,,Thunder fest“.

,,Moto skup”, dvodnevni festival u organizaciji Moto kluba ,,Sokolovi” iz Berana , održaće se se 13. i 14. Jula na prostoru bivše fabrike celuloze, a ,,Thunder fest” koji ogranizuje Turistička organizacija Berane biće održan 28. i 29. Jula na beranskom aerodromu.

moto fets

,,Svaka limenka se računa” je partnerstvo između proizvođača limenki, proizvođača pića, reciklažne industrije i organizacija za zaštitu životne sredine, čiji je osnovni cilj promocija benefita za cijelo društvo od reciklaža limenki.

Kampanja je pokrenuta u Engleskoj, sporovodi se i u Srbiji, Irskoj, Austriji, Mađarskoj, Rumuniji, Francuskoj, Škotskoj, Grčkoj i drugim zemljama, a 2013 godine se realizuje i u Crnoj Gori, gdje je do sada realizovan veliki broj akcija.

Thunder fest

Lokalni partner čiji će aktivisti vršiti promociju kampanje i animaciju posjetilaca ,,Moto skupa” I ,,Thunder festa” za reciklažu limenki biće nevladina organizacija ,,Sjeverna zemlja”, sa kojom Ekološki pokret ,,Ozon” ima višegodišnju uspješnu saradnju.

About The Author

Number of Entries : 528

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top