Poziv za medije na radni doručak o brendiranom otpadu Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_5720" align="aligncenter" width="700"] Najava za radni doručak[/caption] Poštovani predstavnici/e medija, zadovoljstvo nam je u ime Coca [caption id="attachment_5720" align="aligncenter" width="700"] Najava za radni doručak[/caption] Poštovani predstavnici/e medija, zadovoljstvo nam je u ime Coca Rating: 0
You Are Here: Home » Vijesti » Najave » Poziv za medije na radni doručak o brendiranom otpadu

Poziv za medije na radni doručak o brendiranom otpadu

Brendirani-otpad-_Cover

Najava za radni doručak

Poštovani predstavnici/e medija,

zadovoljstvo nam je u ime Coca –Cola HBC Srbija i Crna Gora i Ekološkog pokreta ,,Ozon“ pozvati Vas da ispratite radni doručak na temu  ,,Brendirani otpad – Izazov za održivi razvoj i društveno odgovorno poslovanje” koju u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma organizujemo 26. januara  tekuće godine u hotelu ,,Centre Ville”, ul Cetinjska 7, The Capital Plaza, sa početkom u 9 h .

Imajući u vidu izazove sa kojima se kao društvo u cjelini susrećemo u praksi, naporima da se uspostavi ekološki i ekonomski prihvatljiv sistem upravljanja ambalažnim i drugim otpadom, te postojeće zabrinjavajuće trendove, poput nekontrolisanog odlaganja ,,brendiranog” otpada, smatramo veoma važnim otvoriti argumentovani javni dijalog na ovu temu, kako bismo kao društveno odgovorne institucije kroz međusektorsku saradnju prepoznali mogućnosti za unapređenje postojećeg stanja.

Stoga smo pozvali predstavnike institucija sistema, privrede, proizvođača otpada , ovlašćene reciklere, međunarodne institucije, muzičkih festivala, kako bi inicirali intezivniju i otvoreniju komunikaciju, što je i preduslov za zajedničke aktivnosti i saradnju .

Radni doručak će otvoriti g-đa Andrea Radonjič, iz Coca –Cola HBC Srbija i Crna Gora i g-đa Ivana Vojinović, generalna direktorica direktorata za životnu sredinu Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Tematska panel diskusija biće prilika da se razmjene iskustva iz prakse, iznesu predlozi, predstavi dinamika donošenja novih zakonskih i strateških dokumenata  i otvori prostor da se  učesnici aktivno uključe.
Panelisti  su, g-đa Jelena Trninić, Group Senior Public & Regulatory Affairs Manager, Coca-Cola HBC , g=đa Tanja Dušanić, direktorica za pravne i koorporativne poslove za Crnu Goru i Srbiju, Molson Coors, g-din Nikola Medenica, Direktor Agencije za zaštitu prirode i životne srediine, g-din Igor Jovanović,  Direktorat za upravljanje otpadom, Ministarstvo održivog razvoja i turizma i g-đa Jelena Kiš,  RECAN fondacija za sakupljanje i reciklažu limenki a moderator  Aleksandar Perović, Ekološki pokret ,,Ozon”

Ovdje možete preuzeti i Agendu dešavanja.

Dobrodošli.

 

 

About The Author

Number of Entries : 563

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top