Svaka limenka se računa i ove godine u Crnoj Gori Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_4167" align="aligncenter" width="550"] Detalj sa plaže na Jazu[/caption] Ekološki pokret ,,OZON" će i ove godine biti partner za realiza [caption id="attachment_4167" align="aligncenter" width="550"] Detalj sa plaže na Jazu[/caption] Ekološki pokret ,,OZON" će i ove godine biti partner za realiza Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » Svaka limenka se računa i ove godine u Crnoj Gori

Svaka limenka se računa i ove godine u Crnoj Gori

Detalj sa plaže na Jazu

Ekološki pokret ,,OZON“ će i ove godine biti partner za realizaciju internacionalne kampanje ,,Svaka limenka se računa“ koju realizuje veliki broj institucija iz različitih sektora na čelu sa RECAN fondacijom iz Beograda.

Program “Svaka limenka se računa” je partnerstvo između proizvođača limenki, proizvođača pića, reciklažne industrije i organizacija za zaštitu životne sredine, koje znaju koliko je reciklaža limenki bitna.

Kampanja “Svaka limenka se računa” koja je pokrenuta u Engleskoj, sporovodi se i u Irskoj, Austriji, Mađarskoj, Rumuniji, Francuskoj, Škotskoj i Grčkoj, a 2013 godine je realizovana prvi put i u Crnoj Gori.

Ekološki pokret ,,OZON“ je od 2014-te godine aktivno ukjučen u realizaciju kampanje, kao programski partner.

Šta je sve urađeno prošle godine možete pogledati ovdje.

U toku prva tri mjeseca 2015-te godine realizovano je više edukativnih aktivnosti, među kojima su predavanje za učenike osnovnih škola u opštini Berane, gdje je u toku i takmičenje u sakupljanju limenki, prezentacija za alumniste Škole demokratskog rukovođenja koju organizuje Građanska alijansa, gdje su svi učesnici dobili kutije za selektivno sakupljanje limenki.

Više informacija o kampanji , načinu na koji se možete uključiti na:

marija.milacic@ozon.org.me

 

About The Author

Number of Entries : 507

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top