OZON u timu Budi odgovoran Reviewed by Momizat on . Zahvaljući konkretnim idejama za povećanje broja korisnika mobilne i veb aplikacije Budi odgovoran, proširenje opsega aplikacije, a u svrhu suzbijanja sive ekon Zahvaljući konkretnim idejama za povećanje broja korisnika mobilne i veb aplikacije Budi odgovoran, proširenje opsega aplikacije, a u svrhu suzbijanja sive ekon Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » OZON u timu Budi odgovoran

OZON u timu Budi odgovoran

Budi-odgovoran

Zahvaljući konkretnim idejama za povećanje broja korisnika mobilne i veb aplikacije Budi odgovoran, proširenje opsega aplikacije, a u svrhu suzbijanja sive ekonomije i nadogradnju trenutne kampanje „Budi odgovoran. Od tebe zavisi. Siva ekonomija 0%“, Ekološki pokret ,,OZON“ je bio najbolji učesnik Javnog poziva kojeg je raspisala Kancelarija Ujedinjenih Nacija za razvoj (UNDP) u Crnoj Gori.

Na poziv su se mogle prijaviti nevladine organizacije i organizacije civilnog društva registrovane u Crnoj Gori,.

Ekološki pokret ,,OZON” će na ovaj način biti uključen u  projekat „Uključivanje građana u suzbijanje sive ekonomije“, koji se realizuje u saradnji Vlade Crne Gore, Elektrotehničkog fakulteta u Podgorici i Kancelarije Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i uz podršku Britanske ambasade u Podgorici, a  za sprovođenje predloženih aktivnosti opredjeljen je  novčani iznos od 4.000 USD.

About The Author

Number of Entries : 479

© 2013 - 2018 Ekološki pokret OZON

Scroll to top