Još jedna sjajna zajednička akcija na Krupcu Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_4202" align="aligncenter" width="750"] Zajednička fotografija po završetku akcije[/caption] Ekološki pokret ,,OZON“ i Lake fest nastavil [caption id="attachment_4202" align="aligncenter" width="750"] Zajednička fotografija po završetku akcije[/caption] Ekološki pokret ,,OZON“ i Lake fest nastavil Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » Još jedna sjajna zajednička akcija na Krupcu

Još jedna sjajna zajednička akcija na Krupcu

Zajednička fotografija po završetku akcije

Zajednička fotografija po završetku akcije

Ekološki pokret ,,OZON“ i Lake fest nastavili su tradicionalne akcije uklanjanja otpada sa prostora ,,Topola“, koje imaju za cilj unapređenje trenutno stanja  i vraćanja starog sjaja ovog popularnog nikšićkog izletišta na kom se poslednjih pet godina organizuje najpopularniji muzički festival u Crnoj Gori.

Ovog puta uz tradicionalnu podršku Elektroprivrede Crne Gore, koja gazduje prostorom u neposrednoj blizini vještačke akumulacije Krupac i Pivare ,,Trebjesa“ AD  Nikšić organizatori su imali i podršku sjajnih članova Triatlon kluba ,,Nikšić“, koji su se priključili akciji, još jednoj u nizu kojim smo dali doprinos obilježavanju Dana planete Zemlje.

Oko roštilja je bilo prilično dinamično:)

Oko roštilja je bilo prilično dinamično:)

Akciju je obilježila sjajna atmosfera i druženje, a da se radilo svjedoči i činjenica da je prostor na kom se nalaze kamp i moto-kamp, očišćen od komualnog otpada.

Sakupljeni otpad

Sakupljeni otpad sa prostora kampa i moto-kampa

O mjestu gdje je skoncentrisan sakupjeni komunalni otpad obavještene su nadležne institucije, ali svakako ostaje nejasno kako niko iz lokalne uprave nije našao za shodno da obiđe akcijaše, obzirom na značajan medijski prostor dobijen za najavu akcije.

Mediji sjajno propratili akciju

Mediji sjajno propratili akciju

Organizatori su za akcijaše pripremili i prikladne poklone, eko cegere od organskog pamuka, a tri članice Triatlon kluba ,,Nikšić“ Sandra Šabotić, Milena Kuzman i Katja Vemić, nagrađene su i sa kompletima karata za ovogodišnji Lake fest.

Prostor koji treba koristiti za druženje i rekreaciju u neposrednoj blizini Krupačkog jezera

Prostor koji treba koristiti za odmor i rekreaciju u neposrednoj blizini Krupačkog jezera

OZON i Lake fest će i dalje nastaviti sa konkretnim akcijama na ovom prostoru u susret festivalskim danima, kada se očekuje rekordan broj posjetilaca i svakako odgovoran odnos prema prirodi i prostoru.

About The Author

Number of Entries : 548

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top