Akcija čišćenja ,,Topola“ povodom Dana Planete Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_4189" align="aligncenter" width="750"] Detalj sa prošlogodišnje akcije čišćenja ,,Topola" (Foto: Ž. Šapurić)[/caption] Ekološki pokret , [caption id="attachment_4189" align="aligncenter" width="750"] Detalj sa prošlogodišnje akcije čišćenja ,,Topola" (Foto: Ž. Šapurić)[/caption] Ekološki pokret , Rating: 0
You Are Here: Home » Vijesti » Najave » Akcija čišćenja ,,Topola“ povodom Dana Planete

Akcija čišćenja ,,Topola“ povodom Dana Planete

Detalj sa prošlogodišnje akcije čišćenja ,,Topola"  (Foto: Ž. Šapurić)

Detalj sa prošlogodišnje akcije čišćenja ,,Topola“ (Foto: Ž. Šapurić)

Ekološki pokret ,,OZON“ i Lake fest organizovaće u subotu 25. aprila akciju uklanjanja komunalnog otpada sa prostora koji se koristi tokom trajanja ovog popuralnog muzičkog festivala, kojom će se i ove godine dati doprinos obiležavanju Dana planete Zemlje.

Akciju ce tradicionano podržati i Elektroprivreda Crne Gore AD Nikšić, koja gazduje ovim prostorom i Pivara ,,Trebjesa“ AD Nikšić, a najavljeno je i učešće predstavnika  Triatlon kluba ,,Nikšić“.
Kako je prostor koji je svojevremeno bio poznato gradsko izletište, a koje je ponovo postalo popularno zahvaljujući upravo organizovanju Lake fest-a, prošle godine devastiran usled vremensih neprilika,želimo i ovim putem uticati da se šteta sto prije sanira, a prostor oplemeni novim stablima koja su neophodna kako bi se povratio stari sjaj.
Lake fest i Ozon su u prethodne četiri godine organizovali čitav niz sličnih aktivnosti, a festival je između ostalih kvalitetnih segmenata regionalno prepoznat i po ekološkoj kampanji Rock&Recycle koja se pokazala kao veoma efikasna.
Zadovoljstvo nam je pozvati vas da medijski ispratite ovaj događaj i pridružite nam se u druženju na ovom prelijepom prostoru.
Akcija ce početi u 12 h , a zborno mjesto će biti na prostoru moto kampa.

Za najboljeg akcijaša specijalna nagrada komplet karata za Lake fest:) A biće i iznenađenja:)))

Više informacija:
info@ozon.org.me

About The Author

Number of Entries : 564

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top