Selektivno odlaganje otpada i u OŠ ,,Božidar Vuković Podgoričanin“ Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_3875" align="aligncenter" width="750"] Detalj sa radionice[/caption] Aktivisti Ekološkog pokreta "Ozon" u okviru kampanje promovisanja n [caption id="attachment_3875" align="aligncenter" width="750"] Detalj sa radionice[/caption] Aktivisti Ekološkog pokreta "Ozon" u okviru kampanje promovisanja n Rating: 0
You Are Here: Home » Mali veliki ekolozi » Selektivno odlaganje otpada i u OŠ ,,Božidar Vuković Podgoričanin“

Selektivno odlaganje otpada i u OŠ ,,Božidar Vuković Podgoričanin“

Detalj sa radionice

Detalj sa radionice

Aktivisti Ekološkog pokreta „Ozon“ u okviru kampanje promovisanja novog programa Obrazovanje o upravljanju otpadom akrediovanog programa za stručno usavršavanje nastavnika, posjetili su  i O.Š. ,,Božidar Vuković Podgoričanin“ na Koniku.

Ovom prilikom  promovisana je i kampanja Svaka limenka se računa, koja se realizuje u saradnji sa RECAN fondacijom i većim brojem institucinalnih partnera. 

Ova škola nastavlja primjer dobre prakse kada je očuvanje životne sredine u pitanju, jer su jedna od rijetkih škola koja reciklira papir.

Učenici OŠ ,,Božidar Vuković Podgoričanin" (Foto: Mladen Ivanović)

Učenici OŠ ,,Božidar Vuković Podgoričanin“ (Foto: Mladen Ivanović)

,,Ovom prilikom su dobili kante za reciklažu limenki, koju je razdragana ekološka sekcija sklopila i  postavila u hol škole. Imajući u vidu da šalju pozitivan primjer ostalim školama u Crnoj Gori, Ekološki pokret „Ozon“ će nastaviti saradnju sa njima, pa ćemo se truditi da ubrzo namjenskim posudama za plastiku i organski otpad upotpune zeleno ostrvo i zaokruže infrastrukturu za selektivno odlganje otpada – rekao je naš portal Mladen Ivanović, koordinator akcije.

Više informacija o ovoj akciji:

mladen.ivanovic@ozon.org.me

About The Author

Number of Entries : 548

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top