ISKRA I ZA NAŠU DAMIRU Reviewed by Momizat on . Naša draga članica Damira Kalač nagrađena je za građanski aktivizam nagradom ISKRA koju je upostavio i dodjeljuje Fond za aktivno građanstvo (Fakt) u saradnji s Naša draga članica Damira Kalač nagrađena je za građanski aktivizam nagradom ISKRA koju je upostavio i dodjeljuje Fond za aktivno građanstvo (Fakt) u saradnji s Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » ISKRA I ZA NAŠU DAMIRU

ISKRA I ZA NAŠU DAMIRU

Naša draga članica Damira Kalač nagrađena je za građanski aktivizam nagradom ISKRA koju je upostavio i dodjeljuje Fond za aktivno građanstvo (Fakt) u saradnji sa partnerima.

Iskrena posvećenost inicijativima iz oblasti zaštite životne sredine, među kojima je i ona za uređenje Ćemovskog polja, bila je najbolja preporuka za dobijanje jednog ovakvog značajnog priznanja koje dolazi od strane isto tako posvećene organizacije civilnog društva, koja je lider u Crnoj Gori u domenu svojih djelatnosti, a sa kojom  takođe imamo zadovoljstvo sarađivati.

Damira sa sestrom Jasnom

Damira sa sestrom Jasnom

Velika je čast imati aktivne i posvećene članove i saradnike, a Damira je jedna od onih koja je svojim angažmanom pomogla da Ozon bude prepoznat kao ozbiljna oi ogranizacija od povjeranja, otvorena za saradnju sa svima.

BRAVO ZA NAŠU DAMIRU

About The Author

Number of Entries : 570

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top