Učešće na XX Sajmu ekologije u Budvi Reviewed by Momizat on . Ekološki pokret „OZON“ je u četvrtak 3. aprila zajedno sa Agencijom za zaštitu životne sredine učestvovao na jubilarnom  XX Sajmu ekologije koji se tradicionaln Ekološki pokret „OZON“ je u četvrtak 3. aprila zajedno sa Agencijom za zaštitu životne sredine učestvovao na jubilarnom  XX Sajmu ekologije koji se tradicionaln Rating: 0
You Are Here: Home » Slajdovi » Učešće na XX Sajmu ekologije u Budvi

Učešće na XX Sajmu ekologije u Budvi

Ekološki pokret „OZON“ je u četvrtak 3. aprila zajedno sa Agencijom za zaštitu životne sredine učestvovao na jubilarnom  XX Sajmu ekologije koji se tradicionalno održava u Budvi.

Vodič za investitore

Na sajmu  je prvi put promovisan Vodic za investitore-direktne strane investicije zivotna sredina i zainteresovana javnost, dvojezična publikacija koji smo objavili u saradnji sa  Ministarstvom održivog razvoja i turizma sa ciljem unapređenja poslovnog ambijenta i podsticaja potencijalnih investicija.

Na XX Sajmu ekologije predstavljena je i kampanju koja nosi naziv „Svaka limenka se računa“ (Every can counts) za šta su posjetioci sajma naročito bili zainteresovani, a koju ćemo u narednom periodu sprovoditi u saradnji sa Recan Fondacijom za reciklažu limenki za piće u Podgorici, Tivtu i Herceg Novom.

Promo majice Every can counts

Pored emitovanja promo filma Povratak limenke, dijeljenja majici sa nazivom kampanje takođe smo  pokušali zainteresovane posjetioce uputiti u projekat i animirati da u narednim mjesecima učestvuju kako u ovoj kampanji tako i u ostalim akcijama koje Ekološki pokret „OZON“ bude organizovao.

Promo kape sa logom Ozona

Posjetiocima Sajma ekologije podijelili smo i promo materijale našeg udruženja, kao i svakog puta do sada.

About The Author

Number of Entries : 563

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top