FOTO IZAZOV: Aktivno proljeće, biciklom mapiraj smeće Reviewed by Momizat on . [caption id="attachment_3019" align="aligncenter" width="672"] Primjer za mapiranje divljih deponija (Foto: Radža Živković)[/caption] Ekološki pokret ,,OZON“, B [caption id="attachment_3019" align="aligncenter" width="672"] Primjer za mapiranje divljih deponija (Foto: Radža Živković)[/caption] Ekološki pokret ,,OZON“, B Rating: 0
You Are Here: Home » EKOSKOP info » FOTO IZAZOV: Aktivno proljeće, biciklom mapiraj smeće

FOTO IZAZOV: Aktivno proljeće, biciklom mapiraj smeće

Primjer za mapiranje divljih deponija (Foto: Radža Živković)

Ekološki pokret ,,OZON“, Biciklo.me, Lake fest i Zeta ekosport raspisuju Foto izazov ,,Aktivno proljeće, biciklom mapiraj smeće“, za najefektniju fotografiju nepravilno odloženog otpada na kojem mogu učestvovati svi koji voze biciklo i bave se fotografijom, bez obzira da li su profesionalci ili rekreativci.

Cilj konkursa je ukazivanje na nezakonito odložen otpad pored saobraćajnica i promocija biciklizma kao alternativnog vida saobraćaja.

Ovom aktivnošću počinje realizacija inicijative Evropska sedmica za smanjenje otpada (European Week for Waste Reduction) koja se od ove godine realizuje u Crnoj Gori, a čiji je nacionalni koordinator Ekološki pokret ,,OZON“.

FOTO IZAZOV_Informator daje više informacija i detalja za sve one koji žele prihvatiti izazov, kao i za predstavnike  medija.

About The Author

Number of Entries : 565

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top