Komentari na Studije procjene uticaja na životnu sredinu za HE Buk Bijela i HE Foča Reviewed by Momizat on . Ekološki pokret ,,OZON" je danas uputio Agenciji za zaštitu životne sredine i Ministarstvu održivog razvoja i turizma Komentare na Studije procjene uticaja na ž Ekološki pokret ,,OZON" je danas uputio Agenciji za zaštitu životne sredine i Ministarstvu održivog razvoja i turizma Komentare na Studije procjene uticaja na ž Rating:
You Are Here: Home » Saopštenja za javnost » Komentari na Studije procjene uticaja na životnu sredinu za HE Buk Bijela i HE Foča

Komentari na Studije procjene uticaja na životnu sredinu za HE Buk Bijela i HE Foča

Ekološki pokret ,,OZON“ je danas uputio Agenciji za zaštitu životne sredine i Ministarstvu održivog razvoja i turizma Komentare na Studije procjene uticaja na životnu sredinu izgradnje HE Buk Bijela i HE Foča na rijeci Drini.

Kako smo zbog vremenskih neprilika, odnosno sniježnih padavina, u nemogućnosti organizovati prevoz do Plužina, gdje je danas u 12 h, planirana javna rasprava o ovim dokumentima,  a o čemu smo obavjestili nadležne institucije i predložili da se javna rasprava odloži za sledeću sedmicu, smatrali smo da treba javnost informisati o našim komentarima i preporukama.

Ovom prilikom zahvaljujemo svima koji su bili raspoloženi da zajedno sa nama krenu put Plužina na javnu raspravu, te da izrazimo zadovoljstvo što se sve više udruženja i pojedinaca zanima za aktivno učešće u donošenju odluka koje se tiču životne sredine.

Jak građanski ekološki pokret je garant za očuvanje javnog interesa i mi ćemo i dalje podržavati i pomagati građanske inicijative čiji je cilj zaštita i unapređenje životne sredine, a sigurni smo i naše kolege širom Crne Gore i regiona.

Ukoliko nadležne institucije uvaže naš predlog i odlože javnu raspravu zbog optimalnih razloga za sledeću sedmicu, Ekološki pokret ,,OZON“ će se potruditi da obezbjedi besplatan prevoz za zainteresovane građane/ke i predstavnike/ce nevladinih udruženja i medija.

MATERIJAL ZA PREUZIMANJE:

Komentari na Studije HE Buk Bijela i Foca

 

About The Author

Number of Entries : 492

© 2013 - 2018 Ekološki pokret OZON

Scroll to top