Javna rasprava o Nacrtu nacionalne strategije upravljanja kvalitetom vazduha Reviewed by Momizat on . Ministarstvo održivog razvoja i turizma poziva zainteresovanu javnost da uzme učešće u konsultacijama i javnoj raspravi o Nacrtu nacionalne strategije upravljan Ministarstvo održivog razvoja i turizma poziva zainteresovanu javnost da uzme učešće u konsultacijama i javnoj raspravi o Nacrtu nacionalne strategije upravljan Rating: 0
You Are Here: Home » Arhus Info Centar » Javne rasprave » Javna rasprava o Nacrtu nacionalne strategije upravljanja kvalitetom vazduha

Javna rasprava o Nacrtu nacionalne strategije upravljanja kvalitetom vazduha

Ministarstvo održivog razvoja i turizma poziva zainteresovanu javnost da uzme učešće u konsultacijama i javnoj raspravi o Nacrtu nacionalne strategije upravljanja kvalitetom vazduha.

Cilj održavanja javne rasprave je da se kroz konsultativni proces odrede prioritetne mjere koje se realno mogu sprovesti u periodu za koji se donosi strategija (2013-2014) i iste pretoče u realan i opravdan akcioni plan.

Predlozi, sugestije i komentari mogu se dostavljati u pisanom i elektronskom obliku do 10. novembra 2012.godine koordinatoru konsultativnog procesa na adresu:

Olivera Kujundžić

Ministarstvo održivog razvoja i turizma

IV Proleterske brigade broj 19, 81000 Podgorica

olivera.kujundzic@mrt.gov.me

Član Radne grupe za izradu Nacrta nacionalne strategije upravljanja otpadom, odabran na javnom pozivu kojeg je raspisalo Ministarstvo održivog razvoja i truzima, kao predstavnik nevladinih organizacija koje se bave zaštitom životne sredine bio je Milan Korać iz Ekološkog pokreta ,,OZON“.

 

MATERIJAL ZA PREUZIMANJE:

Javni poziv za NVO za strategiju

Strategija.nacrt.

 

Javna rasprava održaće se 12. novembra 2012. godine u prostorijama Ministarstva održivog razvoja i turizma (multimedijalna sala u prizemlju zgrade), sa početkom u 10 sati.

About The Author

Number of Entries : 567

© Ekološki pokret Ozon

Scroll to top